Ez piszok jó, Egon!

Képrejtvényekkel kapcsolatos tapasztalataim.

2009.10.21. 18:48 BennyFranzen

Kapcsolatfelvétel

Az egon-os e-mail címem sajnos a szolgáltató leállása miatt megszünt, ezért egy frappáns gmail-es címet regisztráltam. A rövid "bennylevelesladaja" betűcunamit kell a [kukac]gmail.com elé írni. Akinek kérdése van a http://keprejtvenyek.hu oldalon megjelent, vagy nem megjelent (amit csak a beküldő láthat) rejtvényekkel kapcsolatban, bátran írhat. Szívesen venném ha a vitás rejtvényeket levélben (bővebben) is kitárgyalhatnánk. Bár igyekszem az elutasított rejtvényeket megindokolni a beküldőnek, tévedhetek én is.

Kötetlenebb beszélgetésre alkalmas lehet egy fórum:  http://keprejtvenyek.forumx.hu/   sajnos itt újra  regisztrálni kell (érdemes a keprejtvenyek.hu-s nickedet használnod)

 

Benny (a http://keprejtvenyek.hu egyik admin-ja)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benny.blog.hu/api/trackback/id/tr811466007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása